1. B: First, find the total before taxes: $7.50 + $3.00 = $10.50

Then, calculate 6% of the total: $10.50 * .06 = $0.63

Finally, add the tax to find the total cost: $10.50 + $0.63 = $11.13

2. D: There are 7 days in a week. Knowing that the chef can make 25 pastries in a day, the weekly number can be calculated: 25 * 7 = 175

3. B: The woman has four days to earn $250. To find the amount she must earn each day, divide the amount she must earn ($250) by 4: $250 / 4 = $62.50

4. A: To find the number of cars remaining, subtract the number of cars that were sold from the original number: 476 – 36 = 440

5. B: Calculate 5% of $450: $450 * 0.05 = $22.50

This is the amount of interest she will earn.

6. C: First, figure out how much the second child contributed: $24.00 – $15.00 = $9.00

Then, calculate how much the first two children contributed in total: 24 + 9 = $33.00

Finally, figure out how much the third child will have to contribute:

$78.00 – $33.00 = $45.00

7. C: First, figure out how many points the first woman will earn: 3 * 5 = 15

Then, figure out how many points the second woman will earn: 6 * 5 = 30

Then, add these two values together: 30 + 15 = 45 points total.

8. D: First, calculate 13% of 540 = 70

Then, add this value onto the original number of workers: 540 + 70 = 610

610 is the number of people that the company will employ after the expansion.

9. D: To find the number of apartments on each floor, divide the total number of apartments by the number of floors:

65 / 13 = 5

10. A: First, find the total number of pens: 5 * 3 = 15

Then, find the total number of pencils: 3 * 7 = 21

Finally, express it as a ratio 15 : 21

11. C: To calculate his new salary, add his raise to his original salary: $15.23 + $2.34 = $17.57

12. A: To find the total number of passengers, multiply the number of planes by the number of passengers each can hold: 6 * 300 = 1800

13. B: Currently, there are two men for every woman. If the number of women is doubled

(1 * 2 = 2), then the new ratio is 2:2. This is equivalent to 1:1.

14. C: First, calculate 3% of 250 pounds: 250 * 0.03 = 7.5 pounds

Calculate how much she weighs at the end of the first week: 250 – 7.5 = 242.5 pounds

Calculate 2% of 242.5: 242.5 * 0.02 = 4.85 pounds

Add the two values together to get the total: 7.5 + 4.85 = 12.35

15. D: Divide the total distance she must travel (583km) by the number of kilometers she drives each hour (78km) to figure out how many hours it will take

to reach her destination:

583 km / 78 km = 7.47 hours